Tako tužno
29

Vlasnik psa kod veterinara ugledao upaljenu svijeću, objašnjenje rasplakalo hiljade ljudi

D. J.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Većina ljubimaca živi znatno kraće od svojih vlasnika pa se tako za pse kaže da su "tuga u najavi".

Nijednom vlasniku se nije lako oprostiti od svog ljubimca, bilo da je riječ o psu, mački ili nekoj trećoj životinji stoga ne čudi da je jedan detalj u veterinarskoj ordinaciji rasplakao stotine hiljada ljudi širom svijeta.

Naime, vlasnik jednog psa došao je kod veterinara i dok je čekao na pregled svog ljubimca, na prijavnom pultu uočio je upaljenu svijeću.

@oscarthepugglelondon I was not prepared for the sudden realisation 💔 #dogpassingaway #rainbowbridge #flyhigh ♬ original sound - Music.avenue

"Kada je svijeća upaljena, to znači da se netko oprašta od svog ljubimca. Molimo vas za razumijevanje u ovom trenutku i da budete što je moguće tiši", pisalo je u poruci koja pojašnjava upaljenu svijeću.

Vlasnik psa je tu situaciju snimio i objavio na TikToku, a video je skupio gotovo milion pregleda.

"Hvala ti, ovo me je rasplakalo", "Moj veterinar je to isto učinio kad sam se opraštala od svog psa", "Prošle su tri godine i još uvijek se nisam oporavila", "Svi veterinari bi trebali ovo činiti", "Bol za ljubimcem se ne može objasniti nekome ko nije osjetio tu ljubav", samo su neki od komentara ispod snimke koja je rastužila mnoge.