otvorenje 11. oktobra
30

MAD Parfumeur otvara prodajno mjesto u Alta Shopping Centru

MAD Parfumeur je međunarodni brend koji se bavi prodajom parfema i parfemskih proizvoda i koji je prisutan na tržištu već 22 godine.

MAD Parfumeur trenutno ima prodajna mjesta u 15 zemalja svijeta poput Švicarske, Njemačke, Holandije, Turske, Australije, itd., nalazi se u 60 gradova i trenutno ima 195 prodajnih mjesta širom svijeta.

Održavajući visoku kvalitetu proizvoda i pružajući odličnu uslugu kupcima, MAD Parfumeur je doživio veliku ekspanziju i zadobio priznanje i povjerenje ljubitelja parfema.

Otvorenje nove poslovnice u Alta Shopping Centru

"U utorak 11.10.2022. godine otvaramo naše prodajno mjesto u Shopping centru ALTA, u prizemlju, pored New Yorker radnje. Povodom otvorenja obradovat ćemo naše kupce posebnim akcijama. Pozivamo sve cijenjene kupce da nam se pridruže na otvorenju i iskoriste odlične prilike za kupovinu.", pozvali su iz MAD Parfumeur-a.

MAD Parfumeur u Bosni i Hercegovini

Početkom 2022. godine otvorene su prve poslovnice u BIH, u Sarajevu, Mostaru i Gračanici. Poslovnice se nalaze u Sarajevu (Shopping centar ALTA, otvorenje 11.10.2022. godine), Mostaru (Shopping centar PLAZA, Bišće polje) i Gračanici (Shopping centar ETNA).

Cilj brenda je ponuditi kupcima proizvode sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, te pružiti vrhunsku uslugu kupcima.

Asortiman MAD Parfumeur proizvoda je širok te uključuje muške i ženske Selective parfeme, niche parfeme, kolonjske vode, pafeme za kosu, mirise za prostorije, mirise za automobile te mirisne svijeće.

"Ponosimo se vrhunskom kvalitetom naših proizvoda i zanimljivim mirisnim notama, od osvježavajućih, cvijetnih, drvenastih, začinjenih i orijentalnih, koji su idealni za svakodnevnu upotrebu, ali i za specijalne trenutke u kojima se želite osjećati posebno", rekli su iz MAD Parfumeur-a.

Kolekcija - putovanje oko svijeta kroz parfeme

By Bruno Gold

Parfem By Bruno Gold krasi bogat miris breskve i marakuje. Odlikuje ga izuzetna trajnost i slatki voćni miris koji ostavlja sofisticiranu aromu za sobom.

Narcotic

Unutar ove elegantne bočice nalazi se parfem za koji mnogi kažu da je bio ljubav na prvi miris. Jedinstvena mješavnina drvenastih i cvjetnih nota garantira nezaboravan miris.

Selective linija parfema

Potraga za savršenim parfemom, posebno prilagođenim vašim mirisnim ciljevima, nije jednostavan zadatak, ali smo sigurni da svaka osoba može pronaći svoj idealan parfem u Selective liniji proizvoda koja broji 200 muških I ženskih parfema.

Cijena parfema iznose 25 KM za pakovanje od 50 ml i 38 KM za pakovanje od 100 ml. Selective linija obuhvata sve mirisne porodice uključujući cvjetne, voćne, orijentalne, drvenaste i ostale.

Parfemi za kosu

Za razliku od klasičnih parfema, parfemi za kosu su posebno formulirani kako bi kosi, uz ugodan miris, pružili i njegu. Svi MAD parfemi za kosu sadrže ekstrakt zelenog čaja koji ne isušuje kosu.

Mirisi za prostorije

Korištenje mirisa za prostorije pomaže u stvaranju savršenog mirisnog ambijenta koji je završni dodir potreban za pretvaranje kuće u dom ili poslovne prostorije u profesionalno okruženje. Uskladite miris s funkcijom prostorije i osjetite pozitivne koristi koje MAD Parfumeur kolekcija mirisa za prostorije može imati na vaše raspoloženje.

Potražite MAD Parfumeur na Instagram stranici i na Facebook stranici.