Izložbeni štand
39

Mobello namještaj i "najljepša stolica na svijetu" na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju

Mobello namještaj na sajmu u Tešnju
Mobello namještaj na sajmu u Tešnju
Kompanija Interprocess d.o.o. Tešanj, proizvođač visokokvalitetnog luksuznog Mobello namještaja od masivnog drveta, izlagač je na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, koji se održava od 25. do 28. septembra na lokaciji Kamelia Matuzići.

Ovaj prestižni sajam, poznat kao jedan od ključnih poslovnih događaja u regiji, okuplja renomirane kompanije iz različitih sektora privrede, a posjetioci imaju priliku uvjeriti se u vrhunski dizajn i kvalitet izrade Mobello namještaja.

Inovacije i kvalitet – srž Mobello brenda

Pod sloganom "Inovativni dizajn i vrhunska izrada za savremeni dom", Mobello predstavlja najnovije kolekcije namještaja, koje savršeno kombinuju funkcionalnost, estetiku i udobnost. Posjetioci sajma imaju priliku vidjeti širok asortiman modernih izvedbi namještaja za dnevne sobe, spavaće sobe, kao i ekskluzivne linije dizajnirane za ugostiteljske objekte.

Mobello namještaj na sajmu u Tešnju
Mobello namještaj na sajmu u Tešnju

Namještaj Mobello, izrađen u proizvodnim pogonima firme Interprocess Tešanj, odlikuje se korištenjem najkvalitetnijih materijala, ekološki održivim pristupom te vrhunskom preciznošću izrade. Brend se ponosi spojem tradicionalnog zanatstva i moderne tehnologije, što rezultira edicijama koje zadovoljavaju najviše standarde kako u estetskom, tako i u funkcionalnom smislu.

Prestižne nagrade

Među izloženim proizvodima je i zvanično najljepša stolica na svijetu u 2024. godini – Sagrada dining chair iz Uniqa kolekcije koja je ove godine dobila prestižnu Red Dot Award nagradu za dizajn u gradu Essenu u Njemačkoj. Također, prethodno je ista stolica dobila i German Design Award nagradu u Frankfurtu za 2024. godinu a posljednja u nizu je i BIG SEE Product Design Award 2024 u Ljubljani.

Mobello namještaj na sajmu u Tešnju
Mobello namještaj na sajmu u Tešnju

Na sajmu – jedinstveni dizajn

Na štandu Mobello namještaja, posjetioci imaju priliku ne samo da razgledaju izložene proizvode, nego i da se konsultuju sa stručnjacima za dizajn enterijera. Mobello pruža rješenja koja se savršeno uklapaju u specifične potrebe i stilove kupaca.

"Naš cilj je pružiti kupcima namještaj koji ne samo da krasi prostor, već ga čini funkcionalnijim i ugodnijim za život. Svaki komad Mobello namještaja nosi pečat kvaliteta i strasti prema dizajnu", istakao je direktor firme Interprocess Tešanj Muhamed Vrabac.

Mobello poziva sve ljubitelje vrhunskog dizajna, arhitekte, enterijerske stručnjake, te poslovne partnere da posjete njihov štand na sajmu i sami se uvjere u jedinstvenost Mobello namještaja. Štand je smješten u centralnom dijelu sajamskog prostora, gdje će posjetioci imati priliku da detaljno razgledaju svaki komad i dobiju informacije o proizvodima direktno od predstavnika firme Interprocess d.o.o. Tešanj.

Mobello namještaj na sajmu u Tešnju
Mobello namještaj na sajmu u Tešnju

Interprocess d.o.o. Tešanj i Mobello brend nastavljaju biti sinonim za inovaciju, stil i kvalitetan namještaj u domaćem i međunarodnom okruženju. Stoga, ne propustite priliku da ih posjetite na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, te otkrijete novitete koji će transformirati vaš prostor.

Za više informacija o Mobello namještaju posjetite web stranicu www.mobello.com ili posjetite njihov Showroom u Tešnju, na adresi Mekiš 39.

Gdje sve pronaći Mobello namještaj?

Komade namještaja Mobello, možete pronaći i u izložbenom salonu u Sarajevu Interhome, na adresi Džemala Bijedića 311, Ilidža.

U gradovima regiona, Mobello možete pronaći na adresi Ul. Velimira Škorpika 11, u DanKuchen salonu namještaja u Zagrebu, dok je salon namještaja Enviro u Beogradu eksluzivan zastupnik Mobella za područje Srbije, a nalazi se na adresi Bulevar kralja Aleksandra 17.

Također, osim našeg regiona, Mobello namještaj je dostupan I na međunarodnom tržištu, širom EU SAD-a. Zastupnik za EU je kompanija Arctic Holz GmbH a za tržište SAD-a kompanija MS Orbis Corporation.