Stigla u Cannes
30

Američka manekenka pokazala gotovo sve na crvenom tepihu, pozirala u providnom korzetu

Klix.ba
Screenshot: Instagram/mafia_celebs
Screenshot: Instagram/mafia_celebs
Američka manekenka Julia Fox se na zabavi organizacije Art of Elysium u Cannesu pojavila u providnom korzetu i tako privukla pažnju mnogih.

Obukla je dugu bijelu suknju, a izgled je upotpunila nakitom, podignutom frizurom i naglašenom šminkom. Reakcije na njen izgled su podijeljene.

"Svaka čast, rijetko ko ima hrabrosti ovako izaći u javnost", "Julia spada među najzgodnije manekenke", "Ona očajnički pokušava skrenuti pažnju na sebe", "Mislim da je bilo dosta", "Odvratno", neke su od njih.

Nedavno su se počele širiti glasine da je Julia izgubila kilograme korištenjem inzulinske injekcije Ozempic. Nakon toga je kazala da nikada ne bi koristila injekciju koja pomaže pacijentima da prežive.

"Mnogi govore da uzimam Ozempic. To nije istina. Nikada ga nisam koristila niti bih to uradila. Ima dijabetičara kojima je on potreban", navela je.

Julia je postala poznata zbog ljubavne veze s Kanyeom Westom. Ipak, njihova ljubav nije potrajala te su raskinuli nakon samo dva mjeseca. U više navrata je istaknula da žali što je bila s njim zato što ne podržava njegove političke stavove.