Pozirala nasmijana
63

Anja Kraljević za crveni tepih odabrala netipičnu odjevnu kombinaciju - korzet i helanke

I. S.
Foto: Pixsell/Armin Durgut
Foto: Pixsell/Armin Durgut
Bh. glumica Anja Kraljević zablistala je večeras na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala u netipičnoj odjevnoj kombinaciji.

Naime, za ovu priliku je odabrala korzet i helanke. Iako ova kombinacija može djelovati pomalo čudno, mnogi će se složiti da joj definitivno pristaje.

Izgled je upotpunila šminkom kojom je posebno naglasila oči, nakitom i špicastim štiklama. Nasmijana je pozirala prisutnim fotoreporterima, a zatim se pridružila ostatku ekipe "Tender" u kojoj je ostvarila ulogu.

Foto: Pixsell/Armin Durgut
Foto: Pixsell/Armin Durgut

Pored Anje, uloge u "Tenderu" su ostvarili i Aida Bukva, Tarik Džinić, Branko Janković, Anđela Kusić, Robert Krajinović, Igor Skvarica, Edin Avdagić, Dražen Pavlović, Aneta Grabovac, Nadine Mičić i Sanela Pepeljak.

Sinopsis: Tri politička aparatčika različitih nacionalnih, političkih i životnih stavova dobijaju poziciju u Agenciji za zajedničke javne nabavke sa zadatkom da proguraju svoje uske interese, ali vrlo brzo upadaju u grupnu dinamiku kojom vladaju manjak socijalne inteligencije, nedostatak ljubavi, samopouzdanja, škrtost, nadmenost, zavist, a prije svega lijenost i nekompetentnost.