Pjevala u San Franciscu
22

Atraktivno izdanje jedne od trenutno najvećih muzičkih zvijezda: Kostim i mrežaste čarape iznad koljena

I. S.
Foto: X
Foto: X
Sabrina Carpenter, koja je osvojila muzičke liste hitom "Espresso" privukla je pažnju atraktivnim izdanjem na festivalu Outside Lands u San Franciscu.

Za ovu priliku je odabrala kostim ukrašen šljokicama i mrežaste čarape iznad koljena. Izgled je upotpunila naglašenom šminkom i frizurom sa šiškama.

Ona je nedavno bila na meti kritika onih koji misle da je išla pod nož. Naveli su da ona izgleda znatno drugačije nego prije 10 godina, kada se prvi put pojavila na sceni. Na negativne komentare se ne obazire.

Foto: X
Foto: X

U vezi je s glumcem Barryjem Keoghanom. On se pojavio u spotu za njenu pjesmu "Please, Please, Please", koja je također postala veliki hit.

"Voli tu pjesmu. Sviđa mu se tekst i jako sam mu zahvalna na tome. Ne želim zvučati pristrasno, ali mislim da je on jedan od najboljih glumaca nove generacije. To što je glumio uz moju pjesmu je učinilo spot još posebnijim", rekla je nedavno.

Kada je imala 10 godina, Sabrina je na YouTubeu počela objavljivati kako pjeva singlove Christine Aguilere i Adele. Otac joj je ubrzo napravio muzički studio kako bi mogla vježbati. Ona je 2009. godine osvojila treće mjesto na muzičkom takmičenju The Next Miley Cyrus Project.