Bila je i voditeljica
39

Bivša manekenka Jelena Jugović danas slavi 37. rođendan: Ovako je izgledala na početku karijere

N. O.
Foto: Instagram
Bivša manekenka i TV voditeljica Jelena Jugović danas slavi 37. rođendan, a mnogi je pamte još po njenom pojavljivanju u takmičenju OBN Star Model iz 2009. godine.

Jugović se posljednjih godina posvetila porodici, a uporedo je snimala za YouTube i druge društvene mreže. Prepoznatljiva je po šaljivim snimcima koje snima sa svojom pomoćnicom koje redovno objavljuje, posebno na Instagramu.

Svoju karijeru započela je u OBN Star Model by Dejana Rosuljaš takmičenju gdje je i pobijedila. Nakon toga bavila se modelingom, a uslijedio je i TV angažman na OBN televiziji.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Bila je voditeljica emisije "Pitajmo zajedno" u kojoj je ugostila brojne poznate ličnosti iz svijeta showbiza. Svojevremeno je u intervjuu za Klix.ba (Sarajevo-x.com) kazala kako su njene najveće tri ljubavi bile turizam, novinarstvo ili modeling.

Inače, Jelena se 2015. godine udala za 18 godina starijeg turskog biznismena Metina Tuncela. Kako je ranije ispričala, njeni roditelji nisu u početku odobravali tu vezu, no kad su upoznali njenog odabranika, promijenili su mišljenje.

Danas Jugović živi u Istanbulu i majka je troje djece, blizanaca Kaline Deniz i Aleksandra Merta te djevojčice Mile koja je rođena u decembru 2023. godine.