Nije se svima svidjelo
111

Bivši agent 007 zvijezda je nove modne kampanje, a mnogima je zbog frizure bio neprepoznatljiv

N. O.
Foto: Loewe
Foto: Loewe
Daniel Craig zvijezda je nove kampanje modnog brenda Loewe, a zbog nešto drugačijeg izgleda mnogima je bilo teško prepoznati ga na prvi pogled.

Usvajajući različite ličnosti, bivši James Bond predstavlja kolekciju brenda za jesen/zimu 2024. godine.

Kampanju je snimio David Sims na namjerno običnoj bijeloj pozadini, a set ukida "rekvizite i umjetnost" kako bi se fokusirao na subjekte - "ko su oni i kako žele da ih se doživljava".

Craig u kampanji ima dužu kosu, a lice mu prekrivaju šiške. Dok smo ga navikli gledati u uglađenim odijelima sa zalizanom kosom i naočalama za sunce - što je prepoznatljivo izdanje agenta 007, ova kampanja prikazuje ga u potpuno drugačijem svjetlu.

Jedna od kombinacija koju nosi podrazumijevala je šareni džemper s printom, farmerke s širokim crnim kaišem, dok preko leđa nosi prebačenu torbu.

Nije iznenađujuće da su ovo razigrano izdanje Craiga i Loewe kampanja dosegli ogroman broj ljudi na društvenim mrežama, uz veliki broj dijeljenja.

U komentarima su hvalili glumca zbog opuštenog izdanja pa su se čak našalili da je ovo njegovo najbolje pojavljivanje dosad. Ipak, bilo je i negativnih komentara - gdje su pisali kako mu ovo izdanje nikako ne priliči.