Sedmica muške mode
26

Bizaran modni dodatak srbijanske influenserice, ismijali je zbog izdanja u Milanu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tamara Kalinić pojavila se na modnoj reviji brenda JW Anderson noseći njihovu kreaciju iz kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine, a zbog ofingera koji je bio ušiven u tkaninu mnogi su ismijali njen outfit.

Srbijanska influenserica Tamara Kalinić prisustvuje Sedmici muške mode koja se trenutno održava u Milanu, a jedan od njenih outfita privukao je znatnu pažnju.

Naime, Kalinić se pojavila na reviji britanskog modnog brenda JW Anderson, a pojavila se u prilično upečatljivoj kombinaciji.

Premda je svoje pratitelje navikla da se na ovakvim događajima pojavljuje u nešto glamuroznijim izdanjima, sad se pojavila u jednostavnoj kombinaciji džempera, farmerki, kaputa i salonki.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Komadi su također bili kreacija brenda JW Anderson, a zanimljivo je da je dio ovog kompleta ušiveni ofinger okrenut naopačke.

Ovaj detalj je mnoge ostavio u čudu te nisu bili oduševljeni ovim izdanjem, a neki su se šalili da je zaboravila skinuti odjeću s ofingera.

Upravo su ofingeri bili sastavni dio kombinacija koje je brend JW Anderson predstavio u kolekciji za proljeće/ljeto 2023. godine na Fashion Weeku u Londonu.