Posjetite ih
36

Bogat izbor modnih brendova na jednom mjestu: Popusti do 40% u WOW Multibrand Designer Storeu

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrend Designer Store je pripremio zimski popust na sve artikle do 40% koji započinje 1. februara a trajat će sve do isteka zaliha.

Ovaj jedinstveni multibrend store koncept nudi vrhunsku odjeću i obuću različitih sportskih ali i casual look modela, kao i raznoliku sportsku opremu na jednom mjestu.

U ponudi ovosezonskog sniženja su modeli vrhunskih brendova kao što su Philipp Plein, La Martina, Giorgio Armani, Armani Jeans, Gant, Versace Jeans, Ralph Lauren, Valentino, Pepe Jeans, Calvin Klein, Diesel, i mnogi drugi

WOW Multibrand Designer Store
WOW Multibrand Designer Store

WOW Multibrand Designers Store se nalazi na adresi Put života 16. prizemlje u Sarajevu, desno prije ulaza u Merkator u Ložioničkoj ulici, gdje imate na raspolaganju i besplatan parking ispred objekta tokom kupovine. Više detalja o svim artiklima kao i upite oko svih proizvoda možete poslati i pronaći na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Koncept Multibrand Designers Storea ima za cilj da kupcima na jednom mjestu ponudi svu potrebnu garderobu vrhunske kvalitete za cijelu porodicu, pa tako na WOW prodajnom mjestu možete pronaći sve proizvode za žene, djecu i muškarce različitih stilova i za različite prigode. Misija WOW Multibrend Storea je spoj kvaliteta, stila i pristupačnosti svim uzrastima, kako bi i oni koji ne vole provoditi mnogo vremena u shoppingu, mogli pronaći sve potrebne stvari na jednom mjestu.