Privukla pažnju mnogih
97

Breskvica u najizazovnijem izdanju dosad: Pozirala bez grudnjaka i pokrenula lavinu reakcija

I. S.
Foto: Instagram/brrrreskvica
Foto: Instagram/brrrreskvica
Srbijanska pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, pozirala je u najizazovnijem izdanju dosad i tako privukla pažnju korisnika društvenih mreža.

Naime, fotografisala se noseći samo odijelo, a u prvom planu bile su njene grudi.

"Same time next week?" ("U isto vrijeme iduće sedmice?"), navela je u opisu. Očekivano, uslijedili su brojni komentari na račun njenog izgleda. Neki su je pohvalili zbog ovog poteza, dok su joj drugi uputili kritike.

"Femme fatale", "Ova fotografija je savršena! Ljepota u punom sjaju!", "Ljepota i mladost su na tvojoj strani. Sve ti je Bog dao", "Nepotrebno skidanje. Kad prije?", "Evo, počela i ona", "Znači batalili smo narodnu nošnju i patriotizam?", neki su od komentara.

Ova pjevačica se u januaru ove godine takmičila na Beoviziji s pjesmom "Gnezdo orlovo". Na sceni se pojavila u narodnoj nošnji. Dobila je kritike onih koji smatraju da pjeva o vraćanju Kosova Srbiji.

Nakon što nije uspjela u namjeri da predstavlja Srbiju na Eurosongu, u potpunosti je promijenila imidž, ali i muzički pravac. Priklonila se folku, što je moguće primijetiti u pjesmama "Čini", "Crni šećer" itd.