Neobičan odabir
30

Dua Lipa obične slušalice iskoristila kao interesantnu ogrlicu

L. K.
Dua Lipa (Foto: Instagram)
Dua Lipa (Foto: Instagram)
Britanska pjevačica Dua Lipa nedavno je posjetila Italiju povodom Milano Fashion Weeka te je ovom prilikom pozirala u nekoliko različitih odjevnih kombinacija, a jedna od njih privukla je posebnu pažnju modnih kritičara.

Pjevačica na fotografiji pozora na balkonu te na sebi nosi kratki top s uzorkom leptira, koji je dizajnirala Masha Popova. Osim toga, na vratu je sa chokerom ispreplela obične bijele slušalice.

"Iako druge zvijezde biraju skuplje modele slušalica kompanije Apple, Dua se odlučila za najjeftiniji model, koji inače košta 19 dolara. Slušalice s kablom šalju jasnu poruku - Dua se osjeća ugodno koristeći manje vrijedne modne dodatke i, osim toga, osjeća se sjajno u svojoj koži. A ako ste i vi počeli koristiti bežične slušalice, zašto svoj stari model ne biste iskoristili kao Dua?", predlažu iz Voguea.

Popularna pjevačica je pored ove fotografije podijelila još nekoliko drugih na kojima pozira u drugim odjevnim kombinacijama, a galerija je nagrađena sa više od pet miliona lajkova i brojnim pohvalama i komplimentima.