Suptilni dekolte
35

Duboki izrez i prozirna tkanina: Sydney Sweeney privukla pažnju na premijeri filma "Eden"

Klix.ba
Sydney Sweeney (Foto: sydsweeney_admirer)
Sydney Sweeney (Foto: sydsweeney_admirer)
Glumica Sydney Sweeney jučer je prisustvovala zabavi Zlatnih globusa u Torontu, a njeno modno izdanje ponovo je privuklo pažnju prisutnih.

Mlada glumica prošetala je tepihom u sklopu premijere svog novog filma "Eden", za koju je izabrala dugu baršunastu crnu haljinu s dubokim izrezom i prozirnom tkaninom, koja je otkrila dio njenih grudi.

Dekolte u takozvanom iluzijskom stilu spuštao se prema njenom pupku, a na nekim mjestima prozirne tkanine bili su našiveni cvjetni detalji. Dio prozirne tkanine prekrivao je njen vrat, a upravo cvjetni detalji izgledali su poput nakita. Modnu kombinaciju upotpunila je s nekoliko srebrenih prstenova. Kosa joj je bila blago uvijena, a odlučila se i za nešto prirodniju i nježniju varijantu šminke.

Sydney se pridružila i kolegica Ana de Armas, koja je također izabrala crnu haljinu za premijeru filma. Armas je odlučila odjenuti kratku i usku haljinu bez rukava, koja je istakla njenu figuru tijela. Dodala je set odgovarajućih ogrlica i narukvica te poput Sydney Sweeney odlučila se za jednostavnu frizuru i prirodnu šminku.

Film "Eden" u kojem su ostvarile uloge premijerno je prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.