Pjevala u Rijeci
50

Džejla Ramović na nastupu nosila odjevnu kombinaciju koja je hit sezone: Bijela boja kao nepogrešiv izbor

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. pjevačica Džejla Ramović nedavno je nastupila u Osijeku, a na koncertu je nosila bijelu odjevnu kombinaciju koja je privukla pažnju mnogih.

Nosila je top s dodatkom koji nalikuje na latice cvijeća i jednostavne hlače. Ovakvi kompleti su definitivno modni hit sezone. Izgled je upotpunila jednostavnim nakitom, isfeniranom frizurom i špicastim štiklama.

"Osijek, hvala vam na nezaboravnoj noći", napisala je. U komentarima su uslijedili komplimenti na račun njenog izgleda.

"Kako si lijepa i elegantna", "Vila", "Oštar i prav pogled u daljinu", "Posebna", "Lijepa, pametna i talentovana", neki su od njih.

Džejla je ovog ljeta održala brojne nastupe u regionu, ali i inostranstvu. Još uvijek ne planira napraviti pauzu pa će večeras nastupiti u Linzu.

Pored muzičkog talenta, mnogi smatraju da Džejlu očekuje blistava karijera u svijetu manekenstva. Postala je aktivnija na društvenim mrežama, gdje često objavljuje profesionalne fotografije i snimke na kojima pozira u odjevnim kombinacijama. Ranije je otkrila hoćemo li je nekada vidjeti na modnoj pisti.

"Ko zna. Ne mogu da kažem da ne bih voljela, ali je to dugačak proces. Ne mogu da tek tako izađem da šetam, možda nisam skroz vješta. Prije bih to učinila pred kamerama za neke reklame. Na tome čak i radim, a da li ću biti manekenka, to ne znam", kazala je za Grand.