Mališan je sve nasmijao
61

Glamurozno izdanje Eve Longorije u Parizu zasjenio njen sin: Ukrao je pažnju nestašlucima na tepihu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Eva Longoria zna kako privući pažnju modnim izdanjima, a to je potvrdila svojim pojavljivanjem na Global Gift Gali u Parizu ove subote. Ipak, u centru pažnje bio je njen 6-godišnji sin koji je nije htio pustiti da se fotografiše sama.

Američka glumica izgledala je zapanjujuće u srebrnoj haljini bez naramenica. Srebrni komad odjeće bio je prekriven šljokicama, a detalji su bili ušiveni na prozirnu tkaninu. Haljina bez naramenica je naglasila njene obline, a sparila ju je s otvorenim sandalama na petu.

Glamuroznu odjeću upotpunila je jednostavnom ogrlicom, preskočivši naušnice. Također, nosila je narukvicu i prstenje usklađene s ogrlicom. Kosu je pustila da pada iza ramena, a za ovu priliku je birala zemljane tonove šminke.
Ipak, najviše pažnje na ovom događaju privukao je njen sin Santiago koji je nije htio pustiti da se fotografiše sama, naposlijetku mu je morala "pobjeći" kako bi pozirala fotografima. Glumica je nedavno privukla pažnju pojavljivanjem na još jednom događaju u Parizu. Riječ je o L'Orealovoj reviji kojom je otvoren Paris Fashion Week, a upravo je Longoria imala jedno od najupečatljivijih modnih izdanja.

Blistala je u bijeloj kreaciji naglašenog dekoltea i s prorezom sprijeda, dok je na nogama imala Jimmy Choo otvorene sandale na petu.