Promo
73

Iskoristite odlične pogodnosti brenda Alma Ras i obradujte dame koje cijenite

U mjesecu kada poklonima obilježavamo ljubav prema nježnijem spolu - voljenim damama dajte do znanja koliko vam znače. Iskoristite posebne pogodnosti u svim Alma Ras buticima, te odaberite model iz nove kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godinu.

Izaberite donje rublje ili spavaći program i zasigurno nećete pogriješiti, jer nova kolekcija posvećena je modno osvještenim damama, koje vole eleganciju, istovremeno uživajući u udobnosti pomno skrojenih komada. Osjećaj posebnosti pružit će ekskluzivna linija za posebne prilike.

"Udobna pamučna pidžama nježnih boja ili ogrtač prirodnih materijala može biti idealan izbor za majku, dok vaše partnerice možete obradovati setom ekskluzivnog rublja kojeg krasi senzualna čipka. Vjerujemo da će vas obradovati i činjenica da Alma Ras, ovaj mjesec, na artikle namijenjene posebnom danu, Danu žena, poklanja niže cijene za 20%. Ukoliko se i dalje ne možete odlučiti, tu je Alma Ras poklon vaučer koji možete darovati ženi koju volite i cijenite, a koju će zasigurno ovaj gest dirnuti. Udobni i prirodni materijali neka budu vaš jedini izbor kada su u pitanju odjevni komadi koji su prvi u dodiru s tijelom. Slavite ljubav svaki dan i uživajte svaku minutu vašeg života", poručuju iz kompanije Alma Ras.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners.