Za cijelu porodicu
19

Istražite fantastične fashion komade U.S. Polo Assn kolekcije po nevjerovatnoj cijeni -60%, bez skrivenih "do"

U.S. Polo Assn (Foto: Rale Radović)
U.S. Polo Assn (Foto: Rale Radović)
Osjetite proljetnu toplinu i lepršavost kolekcije za cijelu porodicu koja spaja hrabre tonove i živopisne boje inspirisane Palm Springsom.

Ženstvene haljine i lagane košulje od lana pružaju slobodu pokreta, dok klasični jeans i udobne košulje savršeno upotpununjuju muški stil. Kids & baby? U njihovom svijetu, radost i udubnost su uvijek na prvom mjestu. Zahvaljujući proizvodima sa pamukom, kvalitet govori sam za sebe.

Posjetite uspoloassn.ba i mojbrend.ba i istražite izdvojenu ponudu U.S. Polo Assn kolekcije koja će učiniti da se istaknete sa stilom koji traje.

Bezvremena elegancija u svakom detalju - Polo majica od prepoznatljivog pamuka.

U.S. Polo Assn (Foto: Rale Radović)
U.S. Polo Assn (Foto: Rale Radović)

U.S. Polo Assn. polo majica, sinonim za klasičan i sofisticiran stil, izrađena je od najkvalitetnijeg pamuka koji pruža nezamjenjiv osjećaj udobnosti i trajnosti. Ova majica postaje neizostavan komad u svakoj garderobi svojim prepoznatljivim dizajnom i sofisticiranim detaljima. Da vaša omiljena Polo majica traje dugo i zadrži svoju svježinu, evo nekoliko korisnih savjeta za održavanje:

1.⁠ ⁠Pratite uputstva za pranje: Pažljivo pročitajte uputstva za pranje na etiketi majice. Pravilno pranje prema preporukama proizvođača pomaže u očuvanju kvaliteta materijala.

2.⁠ ⁠Okrenite majicu naopako: Pri pranju, okrenite majicu naopako kako biste zaštitili boje i detalje od habanja i izbjeljivanja.

3.⁠ ⁠Koristite blage deterdžente: Birajte blage deterdžente bez jakih hemijskih sastojaka koji bi mogli oštetiti tkaninu i boje majice.

4.⁠ ⁠Pranje u hladnoj vodi: Operite majicu u hladnoj vodi ili na niskim temperaturama kako biste sačuvali oblik i boje.

5.⁠ ⁠Ne koristite sušilicu: Sušenje na vazduhu je najbolja opcija za očuvanje oblika i elastičnosti majice. Izbjegavajte sušilicu koja može skupiti ili oštetiti materijal.

6.⁠ ⁠Peglanje na niskoj temperaturi: Ako je potrebno, peglajte majicu na niskim temperaturama okrenutu naopako kako biste sačuvali dizajn i teksturu tkanine.

Slijedeći ove jednostavne savjete za održavanje, vaša U.S.Polo Assn majica će ostati, udobna i elegantna kao prvog dana.

I ne zaboravite da pronađete savršene komade za vašu porodicu sada na nevjerovatnom sezonskom sniženju na sve artikle -60% bez skrivenih "do".

Pronađite nas na dobro poznatim lokacijama:

  • Sarajevo City Centar
  • ARIA Shopping Centar
  • Delta Planet Banja Luka
  • Mercator Borik Banja Luka