Čak se i spotaknula
5

Izdanje Gigi Hadid o kojem se priča: Manekenka pistom prošetala prekrivena ljepljivom trakom

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Gigi Hadid bila je u centru pažnje zbog svog izdanja na reviji brenda Vetements na Paris Fashion Weeku, a pojavila se u haljini napravljenoj od žute ljepljive DHL trake.

Manekenka je prošetala revijom gdje je predstavljena kolekcija za proljeće/ljeto 2025. noseći DHL žutu mini haljinu bez naramenica, koja je podsjećala na izgled Kim Kardashian za Balenciaginu reviju 2022. godine.

Hadid je upotpunila sa štiklama također prekrivenim DHL trakom, a prošetala je zajedno sa muzičarima Travisom Scottom i J Balvinom. Reviji su prisustvovale i druge muzičke zvijezde poput Ice Spice, Bella Thorne, Normani i Tom Daly.

Njena kratka plava kosa bila je oblikovana u blage talase, a na licu je imala prilično neutralnu šminku.

Manekenka se u jednom trenutku na pisti čak i spotaknula, ali je uspjela vratiti ravnotežu.

Haljina od DHL žute trake posebno je privukla pažnju, a posebno uzevši u obzir da su slični komadi bili dio kolekcije brenda Balenciaga.

Kim Kardashian je upravo 2022. godine za Balenciaginu reviju nosila komplet topa i donjeg dijela koji se potpuno sastojao od žute trake na kojoj je bilo ispisano "Balenciaga", a uz to je nosila i kultnu Hourglass torbicu, koja je također bila prekrivena žuto-crnom trakom.