Ponovo oduševila javnost
13

Jennifer Lawrence objavom trudnoće najavila i novi trend: Šiške se vraćaju u modu

A. Ć.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Jennifer Lawrence trenutno prolazi kroz uzbudljive životne promjene. Ovaj vikend, slavna glumica potvrdila je da očekuje svoje drugo dijete, a njena nova frizura dodatno je skrenula pažnju na nju.

Na premijeri filma u Los Angelesu, Jennifer je odjenula bijelu majicu preko koje na ramenima nosila i crvenu majicu. Stajling je upotpunila dubokim crnim hlačama

Iako je njen stil uvijek bio poseban, najnovija frizura bila je pravo iznenađenje. Lawrence je odlučila skratiti svoje pramenove do ramena, uz šiške koje su postale njen zaštitni znak.

Ova promjena frizure donosi svježinu njenom uobičajenom izgledu, koji je do sada obuhvatao blago valovite plave pramenove s razdjeljkom na sredini.

Iako se Jennifer posljednji put odlučila za pune šiške još 2014. godine, kada je tek započela svoju glumačku karijeru, tokom godina je eksperimentisala s različitim varijantama, uključujući i šiške na stranu.

S ovim novim izgledom, Jennifer ne samo da najavljuje dolazak prinove, već se također odlučila ponovo oduševiti fanove svojim osvježenim stilom.

Podsjetimo, informacija o trudnoći potvrđena je za Vogue nakon što je Jennifer snimljena sa svojim suprugom prilikom izlaska iz restorana u Los Angelesu, kada joj je primijećen trudnički stomak.

Lawrence i njen suprug Cooke Maroney već su roditelji dvogodišnjeg sina Cyja kojeg su dobili u februaru 2022. godine. Ime je dobio po jednom od Maroneyevih omiljenih umjetnika, američkom slikaru Cy Twomblyju.