Toronto Film Festival
0

Kćerka Cindy Crawford njena je slika i prilika: Zablistala u gotovo identičnoj haljini

I. S.
Foto: X
Foto: X
Kaia Gerber pojavila se na Toronto Film Festivalu u haljini sličnoj onoj koju je njena majka, legendarna Cindy Crawford nosila na Oscarima 1993. godine.

Riječ je o Herve Leger kreaciji u bijeloj boji. Kaia je upotpunila izgled blago uvijenom frizurom, jednostavnom šminkom, nakitom i špicastim štiklama.

Na ovom festivalu premijerno je prikazan film "Shell" u kojem je ostvarila ulogu. Spremno je pozirala prisutnim fotografima.

Foto: X
Foto: X

Njena stilistkinja Molly Dickinson je u intervjuu za Vogue navela kako joj je Kaia poslala nekoliko ideja o tome šta bi voljela nositi na festivalu, a jedna od njih bila je ova haljina.

"Mislila sam da je odlično na ovaj način odati počast ovom Cindynom kultnom trenutku", dodala je.

Cindy je te davne 1993. godine hodala crvenim tepihom s tadašnjim suprugom Richardom Gereom, dok se Kaia na Toronto Film Festivalu pojavila bez pratnje.

Iako je bila svjesna da je njena majka poznata ličnost, priznala je kako nije znala da je ona velika zvijezda sve dok nije pogledala dokumentarac "The Super Model". On donosi priču o karijerama vrhunskih modela, među kojima su Cindy Crawford, Naomi Campbell i Linda Evangelista.