Brojne reakcije
75

Kim Kardashian pozirala noseći visoko izrezani bodi, stražnjica u prvom planu

Klix.ba
Foto: Instagram/skims
Foto: Instagram/skims
Kim Kardashian je pozirala noseći visoko izrezani bodi u sklopu nove modne kampanje za vlastiti brend pod nazivom SKIMS te pokrenula brojne reakcije.

Navela je da joj je ovo jedna od najdražih kolekcija.

"Fotografije koje smo snimili na probama odjeće su zapravo fotografije korištene za kampanju jer su jednostavno predobre. Uvijek tražim stvari koje drže sve na mjestu, a nisu previše zategnute i da prekrivaju celutit. Ovo je ta tkanina", napisala je.

Foto: Intagram/skims
Foto: Intagram/skims

Fotografija na kojoj je njena stražnjica u prvom planu bila je povod za lavinu reakcija zato što mnogi smatraju da je fotošopirana.

"Molim vas da imate na umu da ovo nije stvarno, prirodno tijelo. Nemojte misliti da ovo mora biti vaš standard ljepote", "Njene noge se ne uklapaju u ostatak tijela", "Ova fotografija je lažna", neki su od komentara na društevnim mrežama.

Influenserica još uvijek nije odgovorila na ove navode. New York Times je objavio da brend SKIMS, prema najnovijoj procjeni, vrijedi četiri milijarde dolara. Magazin WSJ ju je 2021. proglasio inovatoricom godine.

"Prije 15 godina, kada sam bila na početku karijere, nisam mogla ni sanjati da ću osvojiti nagradu za inovatoricu godine. U prošlosti sam prihvatala bilo kakav vid saradnje jer sam se borila za svoje mjesto na tržištu", rekla je tada.