Potpuno neusklađeni
106

Komične reakcije na stil Justina i Hailey Bieber: Ona kao s modne piste, pjevač poput beskućnika

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Justin i Hailey Bieber ponovo su u centru pažnje zbog neusklađenog odijevanja. Dok manekenka izgleda kao s modne piste, pjevač više podsjeća na beskućnika što je izazvalo brojne komične komentare na mrežama.

Justin i Hailey Bieber jedan su od najpoznatijih parova, a u svojim javnim pojavljivanjima često privlače pažnju odjećom. Ono što mnogima prvo "upada" u oči jeste nesklad u njihovim stilovima odijevanja.

Naime, nedavne fotografije ponovo su izazvale komične reakcije na mrežama, zbog potpuno suprotnih odijevnih kombinacija.

Dok Hailey izgleda kao da je spremna za modnu pistu, Justin izgleda potpuno ležerno.

Neki su se šalili da izgleda kao beskućnik u poređenju s izdanjima njegove supruge.

Kao što se može vidjeti u nizu primjera - Hailey je obično u haljinama, na štiklama, sa sređenom frizurom, noktima uz odgovarajuće modne dodatke.

Dok je Justin sušta suprotnost - nerijetko se može vidjeti u širokim trenerkama, papučama, sandalama te kačketima na glavi.

"Justine zašto?", "Justin je nova verzija Adama Sandlera", "Izgleda kao malo dijete", "Treba ga ostaviti kod kuće, kvari joj fotografije", "Stvarno sam mislila da je riječ o beskućniku iza nje", pisali su ispod fotografija para.
Na mrežama su i ranije njihove fotografije privlačile pažnju, a ljudi se pitaju "oblače li se oni ikad za isti događaj" uzevši u obzir kontrast njihovih izdanja.

Justina i Hailey je 2009. godine prvi put upoznao njen otac Stephen Baldwin na premijeri Justinovog dokumentarnog filma "Never Say Never". Par je potom imao kratku vezu 2016. godine nakon prekida u njegovoj decenijskoj romansi sa Selenom Gomez. Potom su obnovili svoju vezu 2018. godine i u braku su od septembra te godine.