Uvijek elegantna
3

Legendarna glumica oduševila besprijekornim izgledom na London Film Festivalu: Prepoznajete li je?

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Legendarna glumica koja se proslavila krajem 1980-ih oduševila je izgledom na ovogodišnjem izdanju London Film Festivala. Možete li je prepoznati?

Riječ je o Jennifer Grey, koja je glumila Baby u filmu "Dirty Dancing". Na London Film Festivalu nosila je dekoltiranu majicu i pripijenu suknju.

Izgled je upotpunila blago uvijenom frizurom, jednostavnom šminkom, nakitom i štiklama. U dobrom raspoloženju pozirala je prisutnim fotografima.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Na društvenim mrežama uslijedili su brojni komentari na račun njenog izgleda.

"Ova žena ne stari", "Prelijepa je", "Drago mi je da se, za razliku od mnogih, nije uništila plastičnim operacijama", "Zauvijek će biti jedna od mojih omiljenih slavnih ličnosti", neki su od njih.

Jennifer se na London Film Festivalu kratko osvrnula na nastavak "Dirty Dancinga". Naime, njegova premijera je pomjerena zbog prošlogodišnjeg štrajka filmskih radnika u Hollywoodu.

"Ne mogu vam mnogo otkriti o filmu 'Dirty Dancing' zato što ne želim davati obećavanja. Samo čekam da on napokon bude snimljen jer mora biti apsolutno savršen", kazala je.

Ona se prošle godine razvela od Clarka Gregga s kojim ima kćerku. Bili su zajedno 19 godina. Prije braka, Jennifer se zabavljala s Michaelom J. Foxom, William Baldwinom, Matthewom Brodericom i Johnnyjem Deppom.