Uživa na Krku
287

Lepa Brena i dalje ima najbolje noge na estradi: Istakla ih u tigrastom kupaćem i prikupila komplimente

I. S.
Foto: Instagram/lepabrenaa
Foto: Instagram/lepabrenaa
Lepa Brena je kratki predah od nastupa iskoristila za uživanje na Krku. Istakla je noge u tigrastom kupaćem kostimu i suknji te prikupila brojne komplimente.
Navela je da je riječ o kostimu koji je dio njenog brenda Lady B. Izgled je upotpunila šeširom, sunčanim naočalama, nakitom i karminom.

"Uvijek prelijepa, neodoljiva ljepota", "Uvijek prelijepa, ženstvena i šarmantna", "Prava i jedina", neki su od komentara.

Ona je u jednom od ranijih intervjua otkrila kako održava besprijekoran izgled.

"Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuham na vodi, bez kapi ulja. Uspjela sam i Bobu da 'navučem' na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada", rekla je.

Redovno trenira i to joj baš prija. Nije joj toliko bitno kako će izgledati nego vodi računa to tome da se dobro osjeća i bude poletna.

Nedavno je objavila snimak na kojem je prije nastupa u odjeći skočila u more, što je oduševilo njene fanove. Mnogi su pisali kako je očigledno zadržala dječiji duh te da i dalje zna radovati se malim stvarima.