Na reviji u New Yorku
54

Madonnina kćerka privlačila poglede u haljini koja je malo toga ostavila mašti

Klix.ba
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Lourdes Leon, Madonnina kćerka, bila je u centru pažnje na reviji Marca Jacobsa u New Yorku. Nosila je izrezanu haljinu koja je malo toga ostavila mašti.

Izgled je upotpunila nakitom, otvorenim štikalama i torbicom. Odlučila se za jednostavnu šminku i blago uvijenu frizuru.

Na spomenuti modni događaj je stigla s muzičarkom Alexandra Drewchin, poznatijom kao Eartheater.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Madonnina kćerka odavno privlači pažnju svojim smjelim odjevnim kombinacijama. U februaru prošle godine je nosila reviju Luisa De Javiera na New York Fashion Weeku. Pistom je prošetala u uskoj mini haljini na kojoj su đavolji rogovi.

Brojni korisnici društvenih mreža smatraju da nije trebala učestvovati u ovom modnom događaju koji je, kako tvrde, promocija sotonizma.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Madonna je dobila Lourdes 1996. s glumcem Carlosom Leonom. Par se rastao sedam mjeseci nakon njenog rođenja. Ostali su u dobrim odnosima.

On je 2011. godine u intervjuu za magazin People rekao da će zauvijek biti zahvalan Madonni na tome što je rodila ljubav njegovog života.

"Ne kajem se. Ne bih ništa mijenjao. Dobio sam najbolju 'stvar' iz te veze, a to je moja kćerka. Ona mi je sve", ispričao je.