Bili dobro raspoloženi
65

Mamić s djevojkom stigao u Sarajevo na premijeru filma o Vahi, ona nosila haljinu od 3.400 KM

Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba
Dokumentarac "Vaha-moja istina" premijerno je prikazan u okviru 13. Međunarodnog sportskog simpozija "Simposar" u Sarajevu.

Na premijeru filma koji prati životni put Vahida Halilhodžića od rodne Jablanice, preko Mostara, Francuske, Obale Slonovače, Hrvatske, Alžira, Japana i Maroka, pojavio se i Zdravko Mamić.

Društvo mu je pravila njegova 27 godina mlađa partnerica Jelena Planinić.

Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba

Jelena se pojavila u crno-bijeloj haljini modne kuće Balmain koja košta oko 1.750 eura, odnosno oko 3.430 KM.

Par je bio dobro raspoložen, a u hotel gdje je održana premijera filma ušetali su držeći se za ruke.

Podsjećamo, Jelena je ranije na društvenim mrežama često bila aktivna, no zaključala je profile nakon što se saznalo za njenu ljubavnu vezu sa Zdravkom. Njih dvoje su navodno kupili stan u Mostaru.

Prije veze s Mamićem je bila u braku s Dadom Planinićem. Još uvijek nije poznato je li se Zdravko službeno razveo od Marine Mamić s kojom ima dvije kćerke - Ivu i Luciju.

Zdravko i Jelena sarađuju i na poslovnom planu. Naime, on je 1. decembra 2020. osnovao firmu Plavo sunce te je "krenuo u solarnu invaziju na brojne hercegovačke gradove", prenio je portal Hercegovina.info.

Godinu nakon Plavog sunca, "rađa" se Majsko sunce, firma koja je osnovana 6. decembra 2021. godine, a gdje je kao direktorica navedena Jelena.