Zaglavila joj se štikla
20

Manekenka doživjela peh na reviji Victoria's Secreta: Pogledajte kako se snašla

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tokom spektakularnog Victoria's Secret Fashion Showa 2024. u New Yorku, holandska manekenka Doutzen Kroes pokazala je svoju profesionalnost kada je došlo do neočekivane nezgode.

U videu, Doutzen je hodala pistom uz zvuke pjesme "Femininomenon" Chappell Roan, kad joj se štikla odjednom zaglavila u tankoj pukotini na pisti.

S velikom smirenošću, sagnula se da oslobodi svoju štiklu, dok joj je koleginica Imaan Hammam pružila podršku.

Nakon što je uspješno izvadila potpeticu, Doutzen je nastavila samouvjereno hodati pistom. Njen izgled bio je impresivan dok je nosila pastelno roze grudnjak i ružičasto-bijeli veš, koji je elegantno dopunila prozirnom, bijelom mrežastom suknjom.

Otvorene roze štikle s remenima ukrašenim leptirima dodale su dozu šarma njenom izgledu, dok su krupne, bijele naušnice naglasile njenu raskoš.

Ova modna revija je posebno značajna jer se Victoria's Secret vratio na modnu scenu nakon pet godina, a Doutzen nije bila jedina zvijezda.

Na pisti su se pojavile i legende poput Tyre Banks, Gigi i Belle Hadid, Adriane Lime, kao i talentovane Imaan Hammam, Ashley Graham, i transrodni modeli Valentina Sampaio i Alex Cosani.