Prikupila komplimente
89

Mila Elegović u bikiniju izmamila uzdahe, opravdala titulu jedne od najljepših hrvatskih glumica

Klix.ba
Foto: Pixsell/Josip Regović
Foto: Pixsell/Josip Regović
Hrvatska glumica Mila Elegović oduševila je pratitelje na društvenim mrežama pozirajući u bikiniju. Prikupila je brojne komplimente na račun fenomenalnog izgleda.

"Jako dobro", "Ljepota moja draga", "Moj naklon, Mila", "Boginja ljepote", samo su neki od komentara koje je dobila. Poznato je da je ova glumica na rigoroznom režimu ishrane.

"Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte šta pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bih samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti, tako da mi je to još jedan dodatan izazov. OK, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo", izjavila je ranije.

Svojim besprijekornim izgledom dokazuje da su godine zaista samo broj. Nedavno je izjavila kako su pedesete fenomenalne ukoliko ih naučite prihvatiti.

"Prvo te lupe malo u glavu i kažu: 'Slušaj, stara, ti si stara vijest! Došle su neke nove generacije, oni su nova vijest, a ti si bezveze. Moraš sad malo, znaš kako sad marketinški kažu, osvježiti životni ciklus.' Hahaha! Ako to sa sobom središ, onda pedesete mogu biti fenomenalne. Ako ne središ, onda jao tebi", rekla je.

Ona je karijeru u svijetu glume započela 1990-ih. Diplomirala je na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a usavršavala se u Londonu i Beču.

Mnogi gledatelji je pamte po ulozi luckaste Irene u humorističnoj seriji "Bitange i princeze". Nakon toga je glumila u serijama "Stipe u gostima", "Pod sretnom zvijezdom", "Teini dnevnici" itd. Članica je Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija.