Nastupila u Novom Sadu
0

Milica Pavlović zbog izrezane haljine postala meta kritika, mnogi smatraju da nije nosila donji veš

Klix.ba
Foto: Pixsell/ATAImages/M. P.
Foto: Pixsell/ATAImages/M. P.
Srbijanska pjevačica Milica Pavlović nedavno je postala tema komentara zbog haljine koju je nosila tokom koncerta u Novom Sadu.

Naime, s obzirom na to da je haljina izrezana, brojnim korisnicima društvenih mreža se učinilo da ona nije nosila donji veš pa se našla na meti negativnih komentara.

"Kakav neukus", "Kako te nije sramota pojaviti se ovako pred publikom?", "Imaš li stilistu?", neki su od njih. No, pjevačica se ubrzo oglasila na Instagramu te objasnila da je nosila bodi.

"Haljina koja je napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama… Naravno da sam imala bodi u boji kože ispod haljine koju smo u toku izrade nazvali 'optička varka', a koju je maestralno kreirao Bojan Petrović, koji je bio zadužen za sve kostime koje sam nosila na koncertu u Spensu u Novom Sadu", napisala je.

Ona će u četvrtak, 21. juna nastupiti u Areni Zagreb. Koncert će biti podijeljen u pet cjelina od kojih svaka nosi svoju snagu i poruku.

Brojim svoje korake, promjene, doista je sadržajan i složen koncert. Ja sebi uvijek zakomplikujem život, ne znam drugačije, ali mi je bitno da je moja publika zadovoljna, da uživa", kazala je ranije.