Prikupila komplimente
1.1k

Mirela Bećirović u Parizu nosila kreaciju bh. brenda inspirisanu francuskim slikarom

I. S.
Foto: Instagram/mirela.becirovic.mb
Foto: Instagram/mirela.becirovic.mb
Mirela Bećirović je u Parizu nosila kreaciju koja je djelo bh. brenda Kaftan Studio. Na društvenim mrežama je podijelila fotografije ove odjevne kombinacije i prikupila komplimente.

"Jedan od najpoznatijih bh. brendova Kaftan Studio, čiju kreaciju sam nosila na ručku koji je organizovala prva dama Francuske Brigitte Macron. Kaftan uvijek razmišlja o detaljima, a ovaj outfit je inspirisan poznatim francuskim umjetnikom Claudeom Monetom i njegovim cvjetnim motivima. Kaftan, hvala vam na vašoj umjetnosti i divnoj saradnji", napisala je.

"Predivna bluza", "Bravo. Krasna", "Ljepota", neki su od komentara koje je dobila na Instagramu.

Spomenuti bh. modni brend je odavno sinonim za eleganciju. Brojne dame svake godine za Sarajevo Film Festival biraju upravo njihove kreacije. Osim toga, nose ih i mnoge poznate ličnosti poput Grace Caroline Currey, Tori Spelling, Shay Rudolph, Carmit Bachar i drugih.

"Sama činjenica da postoji mjesto kao što je Kaftan studio je potvrda da je moguće živjeti i raditi u modnoj branši i državi Bosni i Hercegovini. Rad i profesionalni pristup poslu je za mene najbolja inspiracija. Naravno, potrebno je puno ulaganja, odricanja, svakodnevnog učenja i rada na samom sebi da bi se došlo do dobrih rezultata. Međutim, pošten rad i upornost se uvijek isplate", rekla je dizajnerica Emina Hodžić Adilović ranije u intervjuu za Klix.ba.