Nakon uživanja u odmoru
41

Mirjana Karanović pozirala u potpuno prirodnom izdanju: Spremna sam za novu sezonu

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/A. H.
Foto: Pixsell/ATA Images/A. H.
Srbijanska glumica Mirjana Karanović je pozirala u potpuno prirodnom izdanju te navela da se raduje novim projektima. Pratitelji su joj uputili samo pohvale na račun izgleda.

"Moj najljepši odmor od mjesec dana je gotov. Spremna sam za novu sezonu! Nova ja! Nove predstave! Novi film! Sve je novo! 7. i 8. na ljetnoj sceni u Tivtu 'Čovek slon' sa maestralnim Ozrenom Grabarićem", navela je u opisu.

"Prelijepa si, Miro. U nove pobjede", "Lijepa, divna i nasmijana Mirjana", "Božanstvena i veličanstvena", neki su od komplimenata koje je dobila.

Ova glumica itekako vodi računa o svom izgledu i zdravlju pa je tako u jednom od ranijih intervjua otkrila da je na posebnom režimu ishrane.

"Potpuno sam izbacila tijesta, žitarice, mahunarke, mliječne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i sjemenke i suho voće u ograničenim količinama", kazala je za magazin Hello.

Ne jede meso već 27 godina i tvrdi da ga nikada nije ni voljela konzumirati. Redovno odlazi u teretanu. Često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u donjem vešu, što privlači pažnju mnogih i dokazuje da su godine zaista samo broj.

Na 30. SFF-u će premijerno biti prikazan njen film "Majka Mara". Ovo je priča o uspješnoj poslovnoj ženi i samohranoj majci koja je skrhana preranom smrću svog sina Nemanje.

Emotivno se otuđuje i odbija komunicirati s porodicom i prijateljima. Nakon što Mara upozna Milana, Nemanjinog bliskog prijatelja, u odnosu s njim pronalazi utjehu i mir. Kako se njih dvoje zbližavaju, otkrivaju sve više činjenica o Nemanjinom životu i smrti, što Mari pruža priliku da se suoči s vlastitim životom i emocijama. Film možete pogledati 22. augusta u Cineplexxu u 18 sati.