Prekršila je pravilo
27

Modni promašaj Kim Kardashian na vjenčanju indijskog milijardera, njen odabir odjeće nazivaju podlim

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kim Kardashian zajedno sa sestrom Khloe prisustvovala je vjenčanju indijskog milijardera, a zbog odjeće je dobila lavinu negativnih reakcija.

Premda se Kardashian pojavila u raskošnim kombinacijama ukrašenim dijamantima, problem je u boji odjeće koju je nosila.

Naime, na društvenim mrežama osudili su Kim Kardashian jer je nosila crveno ne jednom, već dvaput, tokom trodnevnog vjenčanja indijskog milijardera Ananta Ambanija i njegove izabranice Radhike Merchant u Mumbaiju.

Isticali su da je ova boja rezervisana samo za indijske mladenke.

Kardashian je pokazala dva različita izdanja na svečanostima, noseći raskošnu crvenu lehengu tokom ceremonije u petak i još jedan odvažni crveni izgled sa dugim velom u nedjelju.

"Nije li nošenje crvene boje na hinduističkom/indijskom vjenčanju ekvivalentno nošenju bijelog na građanskom/kršćanskom vjenčanju?", "Ja sam Meksikanac i čak i ja znam da NE bi trebalo da nosite crveno na indijskom vjenčanju", "Nositi crveno na indijskom vjenčanju je podmuklo", pisali su na mrežama.

Modni stručnjaci poput Eshite Kabra-Davies - koja je osnovala platformu za preprodaju By Rotation - ponovili su iste komentare, a Kabra-Davies sa stranice Who What Wear da je nošenje crvene boje na indijskom vjenčanju bila velika modna greška.

Međutim, djeluje da sretnom paru čija je proslava proglašena vjenčanjem godine nije pretjerano smetalo te su snimljeni kako veselo razgovaraju s reality zvijezdom.