Pogledajte galeriju
429

Na Željezničkoj stanici Sarajevo održana modna revija u sklopu 46. Leda BH Fashion Weeka

D. J.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
U sklopu 46. Leda BH Fashion Weeka Sarajevo večeras je održana revija na sarajevskoj Željezničkoj stanici koja je okupila ljubitelje mode i ljepote.

"Odabir željezničke stanice Sarajevo kao jedne od lokacije za održavanje najvećeg modnog događaja 46. Leda BH Fashion Week Sarajevo u sebi nosi višestruku simboliku. Željezničkoj stanici Sarajevo, jednom od simbola glavnog grada Bosne i Hercegovine, želimo vratiti sjaj i da ponovo bude najprepoznatljivije mjesto susreta kao nekada", kažu organizatori.

Čak 45 afrimiranih i neafrimiranih dizajnera predstavilo je svoje kolekcije kroz izložbe i revijalne izložbe na najvećem modnom događaju u našoj zemlji, na tri atraktivne lokacije Međunarodni aerodrom Sarajevo, Sarajevo Tower i Željeznička stanica Sarajevo.

Svečano zatvaranje 46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo, je rezervisano za 24.06.2024. godine, za koje VIP zvanice trebaju imati specijalne Train ticket kako bi pristupili spektaklu modne kreativnosti u Končar vozu i na najdužoj modnoj pisti, koje će prirediti mladi umjetnik i dizajner Robin Fierce i naša istaknuta dizajnerica Emina Husedžinović Ibrahimović.