"Licemjerna je"
40

Najseksipilnija glumica pozirala u nikad izazovnijem izdanju pa izazvala negativne reakcije fanova

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Popularna glumica Sydney Sweeney, koja se proslavila ulogom u HBO-ovoj seriji "Euforija" slovi kao jedna od najljepših glumica nove generacije.

Ova 26-godišnjakinja često dijeli fotografije na društvenim mrežama, a sada je snimila i nekoliko izazovnih fotki dok je pozirala ispred ogledala.

Odabrala je kratki top bez naramenica i mini suknju te tako istaknula svoje atribute i ravan trbuh.

"Ne radim selfije ispred ogledala ali kada ih radim onda su haotični", napisala je lijepa glumica.

Njena objava je pokupila više od 4.5 miliona lajkova, a ni komentara nije nedostajalo. I dok su neki pohvalili njenu savršenu figuru, drugi su se osvrnuli na njene ranije komentare da je izvrgnuta seksualizaciji još od djetinjstva zbog svojih grudi zbog čega se osjeća "dehumanizirano".

"I onda se pita zašto je svi seksualiziraju", "Čini mi se kao da ovo sve namjerno radi, pretjeruje, što se prodaje pa dobro za nju... Samo me zanima kako to emocionalno podnosi", "A nije joj jasno zašto su joj muškarci većinom pratitelji", "Licemjerna je", neke su od kritika i sarkasičnih komentara.

Podsjećamo, pored njene rastuće popularnosti i poslovnih uspjeha, Sydney stalno hvale zbog ljepote, a mnogi je nazivaju i jednom od najseksipilnijih žena na svijetu.