Promo
27

Nakon Sarajeva, Mostara, Zenice i Gračanice, MAD Parfumeur dolazi i u Tuzlu u Bingo City Centar

Od sada u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici i Gračanici
Od sada u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici i Gračanici
Lanac parfimerija MAD Parfumeur u četvrtak, 9. marta, dolazi u Bingo City Centar u Tuzli (BCC)

Nakon Sarajeva, Mostara, Zenice i Gračanice, MAD Parfumeur će obradovati ljubitelje mirisnih proizvoda otvorenjem novog prodajnog mjesta u tuzlanskom Bingo City Centru (BCC), na drugom spratu.

U četvrtak 9. marta MAD Parfumeur će upriličiti i svečano otvorenje, a kupce čekaju posebni popusti i ljubazno osoblje.

MAD Parfumeur se pozicionirao na bh. tržištu kao jedinstven brend u prodaji kvalitetnih i cjenovno pristupačnih parfema za muškarce i žene, mirisa za prostorije, parfema za kosu, mirisnih svijeća, kolonjskih voda i parfema za automobile sa širokim rasponom proizvoda od preko 400 proizvoda u ponudi.

Selective linija parfema od 25 KM za pakovanje 50 ml i 38 KM za pakovanje od 100 ml
Selective linija parfema od 25 KM za pakovanje 50 ml i 38 KM za pakovanje od 100 ml

"Radujemo se što možemo donijeti našu jedinstvenu kolekciju proizvoda u Tuzlu. Kupci su vrlo pozitivno reagirali na naš izbor pristupačnih, kvalitetnih i nezaboravnih mirisnih proizvoda", poručili su iz MAD Parfumeur.

Zainteresirani mogu uživati ​​u shopping iskustvu i priuštiti sebi i svojim najdražim mali znak pažnje, a ljubazni prodavači će biti tu da im pomognu u odabiru odgovarajućeg mirisnog proizvoda.

Niche kolekcija parfema od 69 KM
Niche kolekcija parfema od 69 KM

Parfemi i mirisi veliki su dio naših života. Od načina na koji mirišete do načina na koji se osjećate - parfemi su zaista nešto što vam može uljepšati dan. Ali šta ako ne tražite skupocijene parfeme? Šta ako tražite pristupačne, a kvalitetne parfeme za žene i muškarce, mirise za dom, parfeme za kosu ili mirisne svijeće?

Tu na scenu dolazi MAD Parfumeur! Oni nude sve pomenute proizvode po pristupačnim cijenama čineći to od 1999. godine, u preko 265 poslovnica širom svijeta. MAD Parfumeur ima u ponudi ponešto za svakoga, i za muškarce i za žene, poput ženskih i muških Selective parfema, Niche parfema, mirisa za prostorije, parfema za kosu, kolonjskih voda, mirisnih svijeća i mirisa za automobile.

Cijene Selective parfema se kreću već od 25 KM, Niche parfema od 69 KM, mirisa za prostorije od 9,90 KM, dok su parfemi za kosu 7 KM, kolonjske vode 5 KM, mirisi za automobile 4,50 KM, a mirisne svijeće 38,90 KM. Mirisni proizvodi MAD Parfumeur su cjenovno pristupačni, što svima omogućuje da uživaju u luksuzu dobrog mirisa.

Mirisi za prostorije od 9,90 KM za 50 ml i 18 KM za 120 ml
Mirisi za prostorije od 9,90 KM za 50 ml i 18 KM za 120 ml

Osoblje ima opsežno znanje o liniji mirisnih proizvoda i može vam pomoći pronaći pravi miris za vaše potrebe. Također, rado će odgovoriti na sva pitanja koja imate u vezi sa izborom odgovarajućeg parfema za namjenu koju želite. Bilo da tražite nešto svježe ili orijentalno, voćno ili cvjetno, MAD Parfumeur ima nešto za svakoga.

Odabir mirisa za prostoriju i parfema za kosu savršeni su za svakoga ko želi dodati nešto više svom domu ili poslovnom prostoru i osobnom stilu, dok će mirisne svijeće MAD Parfumeur učiniti da vaš životni prostor miriše ugodno.

Poslovnice MAD Parfumeur se mogu posjetiti u Sarajevu u Shopping centru ALTA, Mostaru u Tržnom centru PLAZA, Zenici u Shopping centru Shopping City (Džananović), Gračanici u Shopping centru ETNA i od 09.03.2023. godine (četvrtak) u Tuzli u Bingo City Centru.


Mirisne svijeće po cijeni od 38,90 KM
Mirisne svijeće po cijeni od 38,90 KM

MAD Parfumeur proizvodi se mogu poručiti i online, putem OLX stranice i Instagram stranice. Na ovaj način, omogućeno je da kvalitetni i pristupačni mirisni proizvodi budu dostupni cjelokupnom bh. tržištu.

Više o MAD Parfumeur koji nudi jedinstvene mirisne proizvode, možete pronaći na društvenim mrežama, a osim Instagram profila tu je i njihov Facebook profil.