Od 21. do 25. juna
28

Nezaboravno modno putovanje: Spremite se za 46. Leda BH Fashion Week Sarajevo

Klix.ba
46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo
46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo
Ukoliko ste ljubitelji mode, spremite se, jer 46. Leda BH Fashion Week Sarajevo je spreman za svoj najglamurozniji trenutak do sada.

U gradu ljubavi, umjetnosti, mode i kulture, podržavajući nove talente i talente u usponu te održiva i odgovorna poduzeća, 46. sezonsko izdanje pokreće naša domaća voda Leda.

Voda Leda pruža podršku razvojnom i inovativnom projektu BH Fashion Week Sarajevo, čime se unapređuje poduzetništvo, pružaju usluge specijaliziranih edukacija mladim osobama iz svijeta dizajna.

46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo
46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo

U saradnji sa renomiranim i uspješnim BH kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj male privrede i doprinose razvoju poslovne infrastrukture u BIH, kreiraju nove i unapređuju postojeće proizvode, unapređuju efikasnost proizvodnje i stvaraju proizvod sa većom dodanom vrijednosti.

Zahvaljujući Udruženju modnih dizajnera u BiH i agenciji Abc Models Mgmt Int., pred nama je 46-ta sezona Leda BH Fashion Week Sarajevo Live & Digital, koja će se održati u periodu od 21. do 25. juna 2024. godine na tri različite lokacije, a publika će imati priliku uživati u predstavljanju više od 25 afirmiranih i neafirimiranih dizajnera bosanskohercegovačke modne scene ali i nekoliko inozemnih modnih brendova.

46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo
46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo

Inače, sve revije će se, osim uživo, moći pratiti na platformi www.bhfwsa.com i www.abc-models.com u periodu od 21. do 25. juna 2024. koja nudi jedinstven multimedijalni sadržaj, uključujući intervjue, revijalne i video prezentacije autorskih izložbi dizajnerskih kolekcija i domaćih obrtnika, poduzetnika malih domaćih brendova, highlightse, trenutke iza scene vrijedne čekanja.

Leda BH poziva vas da i ovog puta zajedno s njom krenete na putovanje gdje moda i umjetnost postaju jedno, gdje se kreativnost slavi i gdje se svaka večer pretvara u bajku.