Crveni tepih u Veneciji
15

Nicole Kidman na premijeru erotske drame stigla u upečatljivoj kreaciji: Spoj korzeta i suknje

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Nicole Kidman se pobrinula da se istakne odjećom na premijeri svog novog filma "Babygirl" tokom 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u dramatičnom nude korzetu i crnoj somot suknji. Nicolein zamršeno ukrašeni korzet top od Schiaparellija sadržavao je komade tila i perle koje su visile ispod pripijenog dijela tkanine koji joj je naglasio struk.

Australijska ljepotica je svoj izgled upotpunila bisernim naušnicama i crnim štiklama od brušene kože, a crte lica je naglasila jednostavnom šminkom.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Nicole je odisala samopouzdanjem na crvenom tepihu uprkos tome što je nedavno priznala da se osjećala ranjivo snimajući intimne scene u filmu "Babygirl".

Nicole u ovoj erotskoj drami glumi moćnu njujoršku direktoricu koja započinje rizičnu aferu sa svojim mnogo mlađim pripravnikom, kojeg glumi Harris Dickinson.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Priznala je kako film nije imala hrabrosti pogledati, a nakon premijere "Babygirl" je dobio 7-minutne ovacije. Režirala ga je Halina Reijn, a njihovu saradnju Kidman je opisala kao oslobađajuću.

Na crvenom tepihu pridružili su joj se i drugi članovi glumačke ekipe počev od Antonia Banderasa, Harrisa Dickinsona do Sophie Wilde.