Izdanje s crvenog tepiha
57

Nina Seničar mjesec dana nakon porođaja blista na SFF-u: Svrstavaju je među najljepše glumice svijeta

N. O.
(Foto: I. L./Klix.ba)
Srbijanska glumica Nina Seničar jedna je od zvijezda filma "Megdan: Između vode i vatre", a na večerašnjem crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala plijenila je pažnju u jednostavnoj dugoj haljini.

Seničar je na tepih stigla u nježno rozoj dugoj haljini, a pokazala je impresivan izgled samo mjesec dana nakon porođaja. Srbijanska glumica i manekenka je nedavno sa suprugom Jayem Ellisom dobila drugo dijete.

Kako je u Klix Studiju kazala, ovo joj je prvi dolazak na Sarajevo Film Festival, a stigla je iz Los Angelesa.

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

Za crveni tepih ispred Narodnog pozorišta birala je dugu haljinu s detaljima oko vrata i naborima na struku, a dok je kosu nosila oblikovanu u talase, izgled je upotpunila bež torbicom.

Nina je došla ruku pod ruku s kolegom iz filma, Viktorom Savićem, a iskoristili su priliku i da naprave selfie na crvenom tepihu.

Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba

Radnja filma "Megdan" prati život vaterpoliste koji se upušta u prljavi svijet ilegalnih borbi u kavezima. Nekadašnja vaterpolo zvijezda Petar (Viktor Savić), sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru sa visokim ulozima da bi spasio svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobjede i poraza tanka.

Uz Ninu i Viktora, crvenim tepihom prošetao je i scenarist filma Aleksa Balašević, kao i reditelj Todor Chapkanov.