Zna kako privući pažnju
70

Nives Celzijus u kupaćem kostimu pokazala čime raspolaže: Ljeto još nije gotovo

Klix.ba
Foto: Instagram/nivescelsius
Foto: Instagram/nivescelsius
Hrvatska pjevačica i manekenka Nives Celzijus je atraktivnim izdanjem ponovo obradovala mnogobrojne fanove na društvenim mrežama.

Pozirala je u kupaćem kostimu zlatne boje koji je naglasio njene bujne grudi. U opisu je navela: "Ljeto još nije gotovo!". U komentarima su uslijedile samo pohvale na račun njenog izgleda.

"Nives, ti si radost svakog muškarca", "Fatalna si", "Predivna", "Ma ti si kraljica", neki su od njih.

Ona se prije 10 godina razvela od Dine Drpića s kojim ima sina Leonea i kćerku Taishu. U dobrim je odnosima s bivšim suprugom. U junu ove godine je izjavila kako je slobodna te otkrila kakvog muškarca priželjkuje.

"Imam toliku listu osobina… Meni treba neko ko me ne opterećuje. Toliko sam zauzeta poslovnim obavezama i porodicom da moram imati partnera koji će jednostavno imati razumijevanja i za moj posao i za moju djecu, koja su mi uvijek prioritet", navela je.

Također je govorila o svojoj djeci. S obzirom na to Leone ima 18 godina, a Taisha 17, navela je da su oni sada "mali ljudi", ali da, naravno, i dalje brine o njima.

"Naravno da oni iziskuju majčinstvo bez obzira na godine. Imam naviku da moram doći kući, skuhati im, provesti s njima neko vrijeme... Ne moram nego želim, ali su već dosta odrasli i odgovorni. Sad su sami kući jer Dino nije u Zagrebu. Sin se lijepo brine. Pohvalio se da je Taishi skuhao bolognese i da paze jedno na drugo", kazala je.