Nova moda
42

"No pants" trend stigao na Balkan: Influenserica Dunja Jovanić prošetala u ultrakratkom šorcu

I. S.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović
Foto: Mondo/Stefan Stojanović
Srbijanska influenserica Dunja Jovanić priklonila se "no pants" trendu pa se tako na sinoćnjoj dodjeli muzičkih nagrada u Beogradu pojavila u ultrakratkom šorcu.

Kombinovala ga je s topom prekrivenim perjem, hulahopkama i špicasttim štiklama. Izgled je upotpunila elegantnom frizurom, naušnicama, ogrlicom i torbicom.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
Foto: ATA Images/Antonio Ahel

"Noseći komad ovog outfita je bio ovaj 'veš' brenda Marije Tarlać, koji sam naručila prije nekoliko mjeseci. Jedino što mi je bilo važno da šta god mijenjali, ne mijenjamo ovaj komad, koji je veliki trend ove godine. Na ovu kombinaciju mi je odmah zaigralo srce, iako nisam ljubitelj perja", napisala je Dunja na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/imfashionbabe
Foto: Instagram/imfashionbabe

Brojne poznate djevojke iz Amerike su proslavile "no pants" trend zahvaljujući kojem izgledaju kao da ne nose hlače. Među njima su Kylie Jenner, Bella Hadid, Julia Fox i Kourtney Kardashian.

"Ukoliko želite pratiti 'no pants' trend, morate znati da je ključ u modnim dodacima. Ogrlica, teksas jakna ili karmin u upečatljivoj boji će osvježiti vaš izgled", naveo je portal Stylight.