Poznata imena
6

Nova zaštitna lica Gucci Guilty mirisa: Asap Rocky, Julia Garner i Elliot Page

Gucci Guilty
Kampanja za Gucci Guilty mirise više je od trendova, mode i parfema. Ona je, prije svega, priča o samoprihvatanju, prijateljstvu i ljubavi u svim njenim oblicima.

Kroz priču o prijateljstvu i ljubavi, kao i mašti i radoznalosti, reper Asap Rocky, glumica Julia Garner i glumac i producent Elliot Page predstavljaju suštinu Guilty mirisa.

Ovaj trio ide stopama Lane Del Rey i Jared Leta, koji su prethodno, u kampanji 2019. godine bili ambasadori ovih Gucci Guilty mirisa.

Zaštitna lica za Gucci Guilty liniju Asap Rocky, Julia Garner i Elliot Page u kampanjskom videu prikazuju svijet blaženstva otvorenog srca, koji slavi bezbrojne oblike ljubavi, ocrtavajući samoprihvatanje i pokazujući kako otvorenost oslobađa najčistiji oblik izražavanja.

Guilty Pour Femme i Pour Homme mirisi predstavljeni su opet u paru, a nova kampanja, koju je za Gucci snimio modni fotograf i režiser Glen Luchford, označila je početak potpuno nove ere za Gucci Guilty parfeme.

Gucci Guilty
Gucci Guilty

Kampanjski video aludira na dom kao jedino mjesto gdje smo slobodni da prihvatimo ono što zaista jesmo, te dozvolimo da se vidi ono što jesmo. Elliot Page, kao autentični predstavnik transrodne zajednice, stoji između muške i ženske verzije Gucci Guilty mirisa.

Gucci Guilty
Gucci Guilty

Nova kampanja je najavila i najnoviju verziju Guilty Elixir mirisa. Novi nivo intenziteta Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme i Pour Homme, najnoviji, snažan poziv na ljubav i samoprihvaćanje. Najintezivnija koncentracija parfema do sad, jedinstveni i obavijajući, novi mirisi sadrže rijetke i dragocjene sastojke.

Gucci Guilty Elixir se može pronaći u svim dobro opremljenim parfumerijama u Bosni i Hercegovini.