Glamur i elegenacija
0

Od stila do mentalnog zdravlja: Kako je Selena Gomez očarala na događaju Rare Beauty

A. Ć.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Selena Gomez još jednom je potvrdila svoj status ikone stila na nedavno održanom događaju Rare Beauty, gdje je oduševila prisutne elegancijom i važnom porukom.

Glumica i pjevačica pojavila se u savršeno skrojenom crnom bodiju s halter ovratnikom, uparenim s bijelim pantalonama širokih nogavica, koje su isticale njen besprijekoran stil.

Gomez, poznata po svom jedinstvenom modnom ukusu, nije samo privukla pažnju svojom odjevnom kombinacijom, već i glamuroznim make-upom koji je dodatno obogatio njen izgled.

Olovka za oči, rumeni obrazi i sjajna koraljna usna stvorili su savršenu ravnotežu između sofisticiranosti i mladalačkog duha, čime je oduševila prisutne.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Osim modnih izbora, Selena je na ovom događaju dala poseban značaj temi mentalnog zdravlja. Uoči Svjetskog dana mentalnog zdravlja, 10. oktobra, objavila je na svom Instagramu da će Sephora donirati 100% prodaje Rare Beauty proizvoda.

Ove donacije bit će usmjerene na organizacije koje se bave mentalnim zdravljem, što je pitanje koje je izuzetno važno za Gomez, s obzirom na njene lične borbe i angažman u ovoj oblasti.

"Prijatno me iznenadila prodaja ulaznica za koncert. Imamo još mjesec dana do nastupa, a već je prodata ozbiljna količina karata", izjavila je Gomez, pokazujući svoje uzbuđenje i entuzijazam prema nadolazećim događajima.