Privukla pažnju
73

Odvažna Jennifer Lopez pozirala u izrezanoj haljini, zamalo pokazala previše

I. S.
Foto: EPA - EFE
Foto: EPA - EFE
Jennifer Lopez je hrabrim modnim izdanjem privukla pažnju fanova te opravdala titulu jedne od najatraktivnijih pjevačica na svijetu.

Naime, za američko izdanje magazina "Elle" je pozirala noseći izrezanu haljinu brenda Valentino kojom je naglasila obline. Izgled je upotpunila podignutom frizurom i naglašenom šminkom.

Ova kreacija je dio Valentino L'École kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine. Dizajnirao ju je Pierpaolo Piccioli. Predstavljena je prošlog mjeseca na reviji u Parizu, a prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

"Cilj ove kolekcije je istaći tijelo te slaviti ženstvenost. Ima feministički cilj - neovisnost tijela od muških pogleda i društvenih očekivanja. Naglašava dobnost u vlastitoj koži", navedeno je.

Jennifer je nedavno na društvenim mrežama otkrila da će u februaru naredne godine, nakon deset godina pauze, objaviti album pod nazivom "This Is Me... Now". Istog dana će objaviti i film.

Njen brak s Benom Affleckom je i dalje tema brojnih fanova zato što smatraju da je razvod na pomolu. Njih dvoje se još uvijek nisu oglasili povodom ovih nagađanja.