Toplo, udobno i u trendu
11

Ove jeseni bordo boja je osvojila naše ormare: Evo gdje možete pronaći modele cipela u ovoj boji

Klix.ba
Bordo boja je hit ove jeseni
Bordo boja je hit ove jeseni
Dok novi trendovi ove jeseni najavljuju spoj robusnih oblika, glomaznih potplati te metalik detalja - jedna boja dominirat će svim ovim modelima, a riječ je o bordo nijansama.

Kada temperature padnu, cozy čizme postaju ključni modni komad za svaku garderobu. Ove jeseni i zime, udobnost i stil idu ruku pod ruku s najnovijim must-have modelima. Kada to upotpunimo s "it" bojom ove jeseni, dobili smo pun pogodak.

Ukoliko tražite inspiraciju gdje pronaći modele u bordo boji, a koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse i zahtjeve - počev od casual kombinacija do elegantnijih stilova, Deichmann je mjesto koje morate posjetiti.

Nova Deichmann kolekcija za jesen
Nova Deichmann kolekcija za jesen

Kad je riječ o modelima koji će ove zime biti popularni ne možemo preskočiti buntovne "Rebel" čizme, cozy i chunky modele koji fokus stavljaju na udobnost, a tu su i svestrane patike, stilletto čizme, kao Mary Jane modeli s remenčićima.

Svi ovi modeli mogu se nositi i uz pantalone, kao i uz mini suknje i maksi haljine. Paletom boja dominira duboka crna, a ciljane naglaske daju sive, ljubičaste i svijetle zemljane i krem nijanse.

Rebel čizme

Ove motociklističke čizme s buntovničkim stavom spajaju udobnost, stil i svestranost, jer su dostupne u mnogim varijacijama koje odgovaraju elegantnim, ali i opuštenijim modnim kombinacijama.

Možete ih pronaći s različitim visinama pete, a postajući ključni komadi urbanih, cool stilova koji ostavljaju upečatljiv dojam. I najvažnije, dostupne su u "it" boji sezone.

Loaferice su jesenji klasik
Loaferice su jesenji klasik

Loaferice

Neizostavni komad svake jeseni su svakako loaferice, a ove elegantne cipelice podignut će skoro svaki outfit. Uz to idealne su za prelazni period kada se tokom jesenjih dana smjenjuju sunce i kiša, a možete ih pronaći u nizu različitih boja, modela, ali i različitih materijala.

Svi nose Mary Jane remenčiće
Svi nose Mary Jane remenčiće

Model Mary Jane

Ove cipele ime su dobile po nestašnom liku iz crtanog filma, a karakterišu ih remeni koji su ove jeseni još jedan "it" detalj. Počev od salonki s remenčićima u popularnoj bordo boji, pa do ravnih modela - s modelom Mary Jane nećete pogriješiti.

Dostupne su u raznim visinama potpetica – za one koje preferiraju ženstveniji izgled tu su modeli s blok petom, dok su za udobniji i sportski stil idealni modeli bez pete.

Nova Deichmann kolekcija donosi najveće trendove ove jeseni, a bez obzira na to koji model birate - sve ćete ih pronaći u Deichmann trgovinama.