Modna inspiracija
142

Ovoga ljeta ponovo dominira boho stil: Evo kako to nosi influenserica Nejla Muhić

Nejla Muhić
Nejla Muhić
Boho stil se i ovog ljeta vraća kao nezaobilazan fashion trend i to ne samo na modnim pistama nego i u svakodnevnim street style kombinacijama.

Sa toplim junskim danima odjevni odabiri modnih entuzijastica već odišu boho-chic estetikom, a među prvima koji nisu odoljeli novom trendu je jedna od poznatih sarajevskih influenserica Nejla Muhić.

Kako je nedavno otkrila u svojoj objavi, Nejla je svoju idealnu kombinaciju pronašla upravo u Bingo trgovini.

Iako ovaj sezonski trend najčešće karakterišu cvjetni uzorci, etno motivi i resice, poznata influenserica se ipak odlučila za monokromatski izgled. Jednostavnu kombinaciju mini suknje i bijele pamučne košulje, influenserica je upotpunila laganim čizmama s vintage detaljima. No, Nejla je odabirom odjeće od prirodnih tkanina koji pružaju udobnost i prozračnost, potvrdila zašto je upravo ovo jedan od omiljenih ljetnih trendova.
Nejla Muhić
Nejla Muhić

Za kompletan boho izgled ključni su dodaci, što je Nejla, koja i sama ima istančan modni okus, i potvrdila. Torba od prirodnih materijala i šarena marama, te sunčane naočare obogatile su njenu minimalističku, ali upečatljivu kombinaciju.

Nejla Muhić
Nejla Muhić

Zaljubljenici u modu tvrde da boho nije samo prolazni trend već pravi klasik. Naime, zbog udobnosti i ležernosti koja ga karakteriše, postao je jedan od najpopularnijih stilova odijevanja koji se uvijek iznova vraća. Čini se da je već sada vrijeme da osvježite svoj stil, makar dodavanjem boho elemenata u svoju garderobu čime ćete zasigurno naglasiti vlastitu autentičnost.

Bilo da odaberete košulje od čipke, maxi haljine, suknje sa volanima ili jednostavniju kombinaciju poput Nejle, ovaj trend će pomoći da se istaknete gdje god da krenete.