Prošetala crvenim tepihom
68

Pamela Anderson plijenila pažnju na dodjeli: Savršen spoj haljine u mint boji i minimalističke šminke

A. Ć.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pamela Anderson prošetala je crvenim tepihom tokom dodjele nagrada časopisa Glaumour, a njena odjevna kombinacija i minimalistička šminka oduševila je prisutne.

Nekadašnji model i glumica posljednjih nekoliko godina gotovo da ne koristi proizvode za uljepšavanje, a na događajima se pojavljuje s minimalističkom šminkom. Ipak, njena izdanja ne prođu nezapaženo.

Na dodjeli nagrada "Women of the Year", Anderson je zablistala u mint zelenoj haljini, koja je savršeno istaknula njenu figuru. Haljina je imala dekolte i otvoreni dio koji se protezao preko ramena, a potom se elegantno pretvarao u dugi ogrtač koji je padao do poda.

Ovaj raskošan komad odjeće bio je središnja tačka njenog izgleda, pa je Anderson odlučila zadržati dodatke jednostavnima. Njene dijamantske kopče i prsten dopunili su sofisticirani stajling, dok su svijetlobež cipele dodale dašak elegancije.

Pamela je izgledala svježe i blistavo zahvaljujući laganom sloju pudera, uz samo nagovještaj rumenila i zlatnog bronzera. Sjenila koralne nijanse na očima i suptilno ružičaste usne savršeno su se uklopile u cjelokupan izgled, dok je njena poznata platinasto-plava kosa bila stilizovana dajući joj prirodan i opušten izgled.

Ova transformacija u minimalistički glamur dokaz je Andersonove sposobnosti da na jednostavan način istakne svoju ljepotu i samopouzdanje. Njena prisutnost na crvenom tepihu nije samo da iskaže svoju odjevnu kombinaciju, već i inspiracija ženama širom svijeta da prihvate svoju prirodnu ljepotu i autentičnost.