Atraktivno izdanje
0

Pjevačica Sabrina Carpenter oduševila pojavljivanjem u jedinstvenoj Versace haljini

D. V.
Sabrina Carpenter (Youtube/Screenshot)
Sabrina Carpenter (Youtube/Screenshot)
Pjevačica i glumica Sabrina Carpenter pojavljivanjem u srebrenoj Versace haljini punoj šljokica oduševila je prisutne na crvenom tepihu Time100 Next gala večeri.

Ona se pojavila u haljini spuštenih ramena izrađenoj od srebrenih šljokica koje su svjetlucale prilikom njenog kretanja. Haljina je imala dekolte u obliku srca i duboki prorez na nozi, a srebrenim detaljima ona je upotpunila cijelu kombinaciju. Srebrene sandale i šal dodatno su naglasili njenu eleganciju.

Sabrina je plavu kosu uvila, a nekoliko pramenova joj je padalo preko ramena, dok je šminka bila u skladu sa događajem. Iste večeri Sabrina je promijenila svoj outfit i pojavila se u crnoj Versace haljini sa halter ovratnikom i mašnom u sredini, a haljina je obrubljena satenom. Njen outfit upotpunile su crne štrample i crne štikle sa visokom platformom.

Carpenter je trenutno posvećena svojoj turneji Short n' Sweet kojom iz dana u dan dolazi do pozicije svjetske zvijezde u usponu. Muzičke liste osvojila je hitom "Espresso", a 2009. godine osvojila je treće mjesto na muzičkom takmičenju The Next Miley Cyrus Project.