Lijepa Italijanka
32

Praznično izdanje Dilette Leotte: Pripijenom haljinom naglasila obline i fit figuru

N. O.
Foto: Instagram/Indja
Foto: Instagram/Indja
Najpoznatija italijanska novinarka Diletta Leotta podijelila je svoje praznične fotografije na kojima pozira ispred okićene jelke, a pripijena haljina s izrezom na dekolteu naglasila je njene obline te je zbog ovog izdanja zaradila brojne pohvale i komplimente.

Lijepa italijanska novinarka Diletta Leotta na svojim profilima na društvenim mrežama podijelila je božićne fotografije na kojima je još jednom istaknula svoju fit figuru.

Leotta je pozirala ispred ukrašene božićne jelke, a na sebi je imala kratku bež haljinu s dugim rukavima. Cijelom dužinom tkanina je prekrivena šljokicama, a izrez s prednje strane naglasio je novinarkin dekolte.

Dizajn haljine posebno je naglasio Dilettine obline i zavidnu figuru. Uz haljinu nije nosila pretjerano mnogo dodataka, a na fotografiji se može primijetiti samo prsten na njenom kažiprstu.

Kosu je pustila da pada preko ramena, a na licu je imala jednostavnu šminku u neutralnim nijansama. U opisu fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama kratko je poručila: "Božićni praznici".

U komentarima ispod objave brojni pratitelji su hvalili njen izgled te su joj uz niz komplimenata čestitali praznike. Međutim, neki su imali i poruke namijenjene njenom dečku - nogometnom golmanu Lorisu Kariusu.

Karius je ostao zapamćen kao veliki promašaj Liverpoola nakon kikseva koji su mu obilježili karijeru. Posebno su ga zapamtali navijači Redsa u je čijem dresu katastrofalno branio u finalu Lige prvaka 2018. godine.

Dosjetljivi komentatori su ispod fotografija tvrdili da će Nijemac nakon što vidi ove fotografije biti još zbunjeniji nego na spomenutom finalu Lige prvaka. Drugi su ipak pisali kako mu zavide.

Najpoznatija italijanska voditeljica ranije je bila u vezi s turskim glumcem Džanom Jamanom, koji važi za jednog od najpoželjnijih neženja Evrope. Par je prekinuo sredinom 2021. godine, a iako su bili i zaručeni, odlučili su krenuti različitim putevima.