Atraktivna pjevačica
44

Prozirna čipkana haljina i donji veš: Dua Lipa mamila poglede izazovnim izdanjem u Milanu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Dua Lipa privlačila je poglede na Sedmici mode u Milanu pojavivši se u prozirnoj crnoj čipkanoj haljini ispod koje se nazirao crni donji veš.

Britanska pjevačica sjedila je u prvom redu na reviji italijanskog brenda GCDS noseći zadivljujuću, potpuno prozirnu čipkanu haljinu sa jednostavnim crnim grudnjakom i gaćicama ispod.

Kako bi upotpunila izgled nalakirala je nokte u crveno i držala crvenu torbicu u obliku srca. Kosu je držala uglađenom i ravnom, a na očima je imala jednostavan smokey eye.

Nakon pojavljivanja pop zvijezde na modnoj reviji GCDS-a, fanovi na Twitteru su bili očarani njenim izdanjem te su njene fotografije s ovog događaja preplavile mrežu.

"Opsjednuta ovim izdanjem Due Lipe", "savršenstvo nije postojalo do ove žene", bili su samo neki od komentara.

Lipin stil nikada ne prolazi nezapaženo, a prošlog mjeseca je najavljeno da će pjevačica biti jedna od četiri kopredsjedavajuća prestižne Met Gale 2023. godine, koja se održava svakog prvog ponedjeljka u maju.

Pop zvijezdi se kao kolege kopredsjedavajući pridružuju Penelope Cruz, Michaela Coel i Roger Federer, postava koja prema Vogueu pokriva "svaku oblast popularne kulture".