Na prijemu pred otvorenje
170

Prozirna nude haljina i šljokice: Influenserica Erna Saljević u slavljeničkom izdanju na SFF-u

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Influenserica Erna Saljević bila je jedna od gošći koktel partyja koji je prethodio jučerašnjem otvorenju Sarajevo Film Festivala, a na društvenim mrežama pohvalila se upečatljvim outfitom koji je birala za ovu priliku.
Erna, koju na društvenim mrežama prepoznaju po nadimku Diva is Back, na zabavu i crveni tepih stigla je u prozirnoj Max Mara haljini u nude nijansama.

Ispod haljine s mašnom na leđima i dijelom tkanine koji se vukao za njom, nosila je mrežastu šljokičastu suknjicu te Swarovski detalje.

Na nogama je imala usklađene srebrne sandale na petu, a izgled je upotpunila metalik torbicom. Erna je sinoć proslavila i svoj rođendan te je na storyjima dijelila detalje atmosfere.

Također, na fotografijama sa zabave može se vidjeti uz Tarika i Lejlu Filipović, Alisu Čajić, Nadine Mičić i Andreu Aković, koji su upečatljivim odjevnim kombinacijama privlačili pažnju na crvenom tepihu.

Među brojnim poznatim ličnostima koje su se pojavile sinoć na crvenom tepihu bili su i: gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić sa suprugom, Tarik i Lejla Filipović, Alisa Čajić, Emir Hadžihafizbegović sa suprugom, Christian Schmidt sa suprugom, Dino i Dalija Konaković, Nihad Uk sa suprugom, Kenan Magoda, Afan Kalamujić sa suprugom, Irfan Čengić sa suprugom, Admir i Alma Katica.

Podsjetimo, Sarajevo Film Festival sinoć je otvoren svečanom ceremonijom u Narodnom pozorištu nakon čega je uslijedila projekcija filma "Nakon ljeta" Danisa Tanovića.